Hej

Hej på er. Har tänkt dra igång bloggen imorgon den 12/9-2011. Ni kan vänta er mycket aktivitet.
Ni som har varit aktiva och gått in här varje dag, tack ni får mig verkligen att vilja fortsätta nu.
Idag är det 9/11 för er korkade människor som inte visste det. Jag sörjer inte, har aldrig gjort. Självklart var det ju fruktansvärt men det var ju ingen viktig människa som dog, var väl mest fattiglappar, varför jobbade dom annars?
Nej jag firar livet varje dag, oavsett vilken dag det är.


Kommentarer
Postat av: GOSSIPGIRLSWE

Öhh?

Du behöver inte läsa bloggen om du har problem med den, jag bloggar där för det är kul, och andra personer som gillar gossipgirl vill läsa om skådespelarna ?

Och ja, jag skriver bara om gossipgirl, för det är en GG blogg?och jag har ett annan blogg där jag skriver om mitt liv..och kom fan inte och säg vad jag ska göra med mitt liv!

2011-09-11 @ 23:01:42
URL: http://ggswe.blogg.se/
Postat av: SilviaVonEisten

Svar: Men herregud, orka med folk som ska ha dubbelbloggar. Försöker du tjäna pengar eller något? Såhär kommer du knappt tjäna något på blogglivet. För din egen skull, lägg ner bloggen och sluta skämm ut dig själv. Jag vågar stå för vad jag tycker och folk vet vem jag är, du kommer aldrig bli någonting din patetiska myra. Det är precis vad du är, en fis i rymden.

Jag ser hur du med avund läser mina inlägg.

2011-09-11 @ 23:11:41
URL: http://silviavoneisten.blogg.se/
Postat av: GOSSIPGIRLSWE

sv:Nej, jag försöker inte tjäna pengar på bloggen, har aldrig gjort, kommer aldrig att göra, och det är inte mitt mål heller ?!Men vem fan är du och har du rätt att sitta och säga till mig vad jag ska göra med mitt liv eller vem jag är ?

Nej, du är bara någon konstig människa med världens tråkigaste blogg och jävligt dålig självförtroende

2011-09-12 @ 08:08:33
URL: http://ggswe.blogg.se/
Postat av: martina

sv: Hejhej på dig!

Ville bara klargöra för lite saker.

För det första är det inte alls bara fattiga människor som handlar på H&M, många stora svenska modeprofiler som t.ex. Elin Kling, Sofi Fahrman & Kenza Zouiten har många saker från H&M i sin garderob, och dom är knappast fattiga.

Sedan är det klart att jag vet att det inte är äkta guld om det kostar 50kr, men jag tror inte att jag behöver skriva "Guldkulör" eller "Guldimitation" för att mina läsare ska fatta det, dom har såpass hög hjärnkapacitet att dom kan lista ut det ändå.

Och att det kommer rosta och gå sönder. Det är klart att det kommer någon gång. Men det beror sig ju på hur mycket man använder det. Jag är inte den som köper en accessoar och använder den 10 000 gånger, kanske använder den 5 gånger.

Och din sista lilla pik "Shoppa dyrt eller shoppa inte alls". Det bästa är alltid att göra en kombination. Saker som kommer att vara trendigt länge shoppar man dyrt, som t.ex. stuprörsjeans, basplagg, vardagsväskor m.m. Medans saker som är lite annorlunda och antagligen bara kommer att vara trendigt den här säsongen är det smart att shoppa lite billigare. Eftersom man ändå inte kan använda dom speciellt mycket/länge.

Det är inte speciellt smart att uttala sig inom dom ämnena som man inte är speciellt påläst i.

Ser fram emot att få ditt svar på detta i mitt kommentarsfältet, det ska bli mig ett rent nöje att få höra dina kontringar.

2011-09-12 @ 10:17:01
URL: http://martinaolsson.myshowroom.se
Postat av: Isabel

Fattig? Vad vet du om mig? Bara för att jag gör något som jag tycker är kul betyder det inte att jag aldrig shoppar. Har du inget vettigare att säga behöver du inte kommentera.

2011-09-12 @ 10:17:13
URL: http://stomilovic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0